Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Daubėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Daubiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Daubų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 gr. mielių 1-1,5 šaukštelio druskos 1 šaukštas cukraus 1 litras lieso kefyro 200 ml. smulkintų džiovintų vaisių 1400 ml. rupių miltų 2 šaukštai
aliejaus
Gaminimas: Kambario temp. mieles ištrinkite su druska ir cukrumi, supilkite kambario temp. kefyrą. Įmaišykite džiovintus vaisius, aliejų ir rupius miltus. Išminkykite vientisą tešlą, uždenkite rankšluosčiu ir palikite pakilti pusvalandžiui. Pakilusią sudėkite į kekso
ar kitokią formą. Pašaukite į šaltą orkaitę ir nustatykite 175 laipsnių temp. Kepkite 40-60 minučių. Jei duonos paviršius pernelyg paruduos uždenkite folija. Ar iškepusi, patikrinkite degtuku. Skanaus!
|
|
|
|
|