Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žaros 22-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 23-ioji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 3-ioji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 4-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 5-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 porcijoms 8 rūkytos dešrelės 100 g žaliųjų lęšių 2 svogūnai 2 mėlyni svogūnai 3 skiltelės česnako 2 skardinės konservuotų pomidorų 16 džiovintų kadagio uogų 1 arbatinis
šaukštelis tarkuoto muskato riešuto 2 lauro lapai 0,5 džiovinto čili pipiriuko 200 ml raudono vyno 50 g sviesto 3 valgomi šaukštai alyvų aliejaus 2 valgomi šaukštai smulkinto šviežio rozmarino
Gaminimas: Rūkytas dešreles įpjauti istrižai ir pakepinti ant
keptuvės (galima grill keptuvės) iš abiejų pusių. Apkeptas dešreles atidėti į šoną, o įkaitintoje keptuvėje pakepinti smulkintą svogūną bei česnaką, kiek vėliau sudėti smulkintą rozmariną, o galiausiai supilti pomidorus iš skardinės, užpilti raudonu vynu, vandeniu (maždaug 400 ml) bei supilti
lęšius. Į gilią keptuvę taip pat sudėti lauro lapus, šiek tiek sutrintas kadagio uogas, muskato riešutą, čili. Troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių, kol lęšiai bus minkšti, o iš vyno, vandens, pomidorų pasidalys tirštas, aromatingas padažas. Kol troškinasi lęšiai, kitoj nedidelėj
keptuvėj ant sviesto pakepinkite smulkintus svogūnus. Baigiant kepti pagardinkite pipirais. Į dešrelių griovelius sudėkite kepintus svogūnus. Prieš baigiant troškintis lęšiams ant padažo sudėkite dešreles, kad pašiltų. Skanaus!
|
|
|
|
|