Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vingio g., Narėpų k., Kauno r. sav.,
Antano Pušetos g., Narsiečių k., Kauno r. sav.,
K. Dulksnio g., Narsiečių k., Kauno r. sav.,
Molio g., Narsiečių k., Kauno r. sav.,
Normundo Valterio g., Narsiečių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 500 g miltų 15 g sausų mielių 90 g cukraus 15 g druskos 300 ml šilto pieno 400 g kambario temperatūros sviesto 1 kiaušinis patepimui Įdarui: 5 rūgštūs
obuoliai 2 a. š. cinamono 2 v. š. cukraus 2 v. š. vanilinio cukraus
Gaminimas: Pirma, pasiruošiame įdarą. Obuolius nulupame, išdarinėjame, sudedame į puodelį, apiberiame cukrumis ir cinamonu ir paverdame, kol gausime obuolių masę. Po to, į maistinę plėvelę
įvyniojame sviestą ir iš jo išminkome didelį lakštą, kurį dedame į šaldytuvą atvėsti. Toliau ruošiame tešlą. Mieles ištriname su cukrumi ir užpilame šiltu pienu. Suberiame pusę miltų kiekio ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 40 C, ir paliekame pakilimui. Po to, suberiame druską ir visus miltus.
Minkome ir formuojame rutulį. Vėl dedame tešlą pakilti į orkaitę. Pakilusią tešlą perminkome ir iš jos iškočiojame tris kartus didesnį lakštą nei sviesto. Į jo vidurį ir dedame sviestą ir sulankstome kaip čia parodyta: http://www.foodbeam.com/wp-content/uploads/2008/04/12-first-tour.png Ir
dedame į šaldytuvą 30 min. Po to, vėl išimame tešlą ir vėl iškočiojame lakštą, jį sulenkiame taip pat, kaip pirmą kartą, ir vėl dedame į šaldytuvą. Ir taip padarome 3-4 kartus. Kai tešla baigta šaldyti, ją iškočiojame į didelį stačiakampį ir pjaustome trikampius, kuriuos patepame mūsų pasigaminta
obuolių mase, suvyniojame ir formuojame kruasanus, patepame kiaušiniu. Kepame 220 laipsnių orkaitėje dvipusiu rėžimu 8 min., po to 170 laipsnių orkaitėje dar 10 min. Rudeniška ir nepaprastai skanu!
Patieklus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis
produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|