Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Turto nusavinimas arba perleidimas,
Kuriai nors grupei priklausancio zmogaus veiksmu priderinimas prie tos grupes poziurio, poreikiu, kai jis pats turi kita nuomone,
Zmoniu baudimas lazdu smugiais per nugara ir kulni,
Busena, kuriai budingas vaiksciojimas miegant,
Antikvarinis 2, 70m ilgio motociklas, kuris buvo skirtas vaziuoti 3 zmonems (orig.) ,
Puriena, lopšelis-darželis,
Puriena, Kėdainių Darželis - Mokykla,
Puriena, Gėlių Parduotuvė, Kėdainių Gėlininkų Mėgėjų Draugija,
Puriena, A. Drungilo Įmonė,
Pure Food, Latvijos Ribotos Atsakomybės Bendrovės Atstovybė,
Bartų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Bertužių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Beržų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Bijotės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Birštono g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pusė didelio moliūgo 500 - 700 g neriebios kiaulienos 1 kiaušinio 100 g sviesto 2 stiklinių ilgagrūdžių ryžių 2 stiklinių neskaldytų žirnių 4 didesnių svogūnų 4 didesnių
morkų žalių petražolių 2 šaukštelių druskos pipirų maltų lauro lapelių ciberžolės baziliko rozmarino džiovintų laiškinių česnakų
Gaminimas: Ryžius ir žirnius išmirkyti ir apvirti, bet neišvirti. Mėsą supjaustyti ir patroškinti keptuvėje svieste su
svogūnais, tarkuotomis morkomis, nedideliu gabalėliu irgi tarkuoto moliūgo, su šaukšteliu druskos, lapeliais, bei pipirais. Didelį moliūgą (mano naudotas svėrė 7 kg) perpjauti per pusę, kraštus išpjaustyti danteliais. Išskobti dalį minkštimo. Kruopų masę sumaišyti su mėsos - daržovių mase,
priberti po nedaug ciberžolės, rozmarino, laiškinių česnakų ir baziliko - daugiau. Įpjaustyti žalių petražolių ir viską išmaišyti. Nedideliame kiekyje virinto vandens išplakti kaušinį ir supiltį į įdarą, vėl išmaišyti. Moliūgo vidų ištrinti maždaug šaukšteliu druskos ir sukrėsti masę į jį. Kepti
karštoje orkaitėje apie 1,5 val., uždengus folija. Į stiklinį indą, kuriame kepa moliūgas, įpilti vandens, maždaug stiklinę. Iškepus, jei inde atsirado daug vandens, nupilti. Patiekti ant stalo su tuo pačiu indu, tik nuvalytu. Papuošti pagal savo fantaziją. Pjaustyti ir dėti į lėkštes. Pačios
moliūgo žievės geriau nevalgyti tik minkštimą. Ten knibžda daugybė sveikatai naudingų medžiagų! Linkiu pabandyti.
|
|
|
|
|