Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tolygus dienos sviesos silpnejimas po Saules nusileidimo,
Lietuvos miestas kuriame 1950 m. uzfiksuotas didziausias iskritusio sniego kiekis per viena karta (32cm) ,
Mokslas, tiriantis Zemes klimata, jo formavimosi salygas ir priezastis, klimatu tipus, ju pasiskirstyma Zemeje ir pakitimus laiko atzvilgiu,
Mokslas apie Zemes atmosfera, jos sandara, savybes, silumos ir vandens balansa, oro masiu judejima ir joje vystancius kitus fizinius procesus,
Kokiame Lietuvos mieste 1994 m. uzregistruota auksciausia temperatura (+37, 5C) ,
Laukų 1-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 2-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 3-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 4-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 5-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
400 g Rissoto Arborio ryžių 125 g šampinjonų
130 ml balto sauso vyno 1200 ml rusvojo veršienos sultinio ar vandens 25 g sviesto
40 g šalotinių ar paprastų
svogūnų 40 g parmezano 1 ryšelis petražolių Druskos ir baltųjų pipirų
Gaminimas:
Svogūnus pakepinkite svieste su aliejumi. Tuomet sudėkite ryžius ir kepkite, kol jie taps permatomi. Supilkite stiklinę vandens, sultinio, vyno. Kai ryžiai
skystį sugers, tuomet įpilkite daugiau. Ryžiai turi būti išvirę "al dente" - šiek tiek kietoki. Suberkite druską, pipirus, smulkintus pievagrybius ir tarkuotą parmezaną. Viską išmaišykite.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos
kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
|
|
|
|
|