Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šaltinėlio 5-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 6-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 7-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 8-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 9-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 litras daržovių sultinio 3 v. š. aliejaus 1 svogūnas, supjaustytas 200 g ryžių 230 ml balto sauso vyno 3 česnako skiltelės, išspaustos 400 g jūros gėrybių mišinio Druskos, pipirų
- pagal skonį 1 šaukštas šviežių kapotų petražolių
Gaminimas: Sultinį užvirti ir virinti ant silpnos ugnies, kol bus ruošiamas risotto. Įkaitinti 2 v. š. aliejaus ir apkepti svogūnus, kol suminkštės, apie 2 min. Suberti sausus ryžius ir kepinti maišant apie 2 min. arba kol
ryžiai pasidarys skaidrūs. Supilti vyną ir maišyti, kol susigers. Po vieną samtį supilti verdantį sultinį, kiekvieną kartą išmaišant, kol sultinys susigers į ryžius. Virti tol, kol ryžiai suminkštės. Kitoje keptuvėje įkaitinti likusį aliejų ir jame apkepinti česnakus. Suberti jūros gėrybes ir
pakepinti 2-3 minutes. Nukelti nuo viryklės ir pagardinti druska bei pipirais. Jūros gėrybes įmaišyti į ryžius ir patiekti pabarsčius petražolėmis.
|
|
|
|
|