Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Girių Sodų 3-ioji g., Zamečkavo k., Vilniaus r. sav.,
Girių Sodų 4-oji g., Zamečkavo k., Vilniaus r. sav.,
Girių Sodų 5-oji g., Zamečkavo k., Vilniaus r. sav.,
Miškonių g., Zamečkavo k., Vilniaus r. sav.,
Buivydiškių g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg voveraičių 1-2 svogūnai 5-6 lauro lapeliai (Lauro lapas) 50 g druskos 0,5 šaukštelio cukraus juodųjų pipirų kvapiųjų pipirų (Kvapieji
pipirai)
Gaminimas: Voveraites nuvalyti, patrumpinti kotus, nuplauti ir nuvarvinti. Kelias minutes apvirti pasūdytame vandenyje ir nukošti. Svogūnus nulupti, nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Druską išmaišyti su cukrumi. Grybus sluoksniais dėti į išplikytą puodynę,
puodą arba stiklainį, kiekvieną sluoksnį apibarstyti druska su cukrumi, kas antrą sluoksnį-svogūnais arba prieskoniais. Uždėti lėkštutę ir paslėgti stiklainiu su vandeniu arba akmeniu. Po kelių dienų indą su grybais išnešti į šaltą patalpą. P. S. Grybai nuolat turi būti apsemti skysčio.
Jei jo trūksta, dar užpilti sūrymo (užvirinti 1I vandens su 30 g druskos).
|
|
|
|
|