Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas varpos uselis,
Kaip vadinamas vejas, puciantis diena i sausuma, nakti i vandenyna,
Kaip vadinamas vejas, ziema puciantis i vandenyna, vasara i sausuma,
Kaip vadinamas vidutinis atstumas tarp zemes ir saules centru [149 597 870 km],
Kaip vadinamas vietos aukstis, matuojamas nuo vandenyno lygio,
Apaščios Kranto g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Astravo g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Ateities g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Atgimimo g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Aukštaičių g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kg rabarbarų lapkočių (Rabarbarai) 2,5 kg cukraus
Gaminimas: Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi.
Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu. Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
|
|
|
|
|