Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Latakų g., Užupių k., Plungės r. sav.,
Liepų g., Užupių k., Plungės r. sav.,
Meisterio g., Užupių k., Plungės r. sav.,
Uošnos g., Užupių k., Plungės r. sav.,
Ežero g., Vaištarų k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 kiaušiniai 200 g cukraus 200 g kvietinių miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių 6 šaukštai aliejaus 1 kg rabarbarų
Gaminimas: Kiaušinius išplakti su cukrumi,
supilti aliejų ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, viską išmaišyti. Rabarbarus nulupti ir supjaustyti kubeliais. Rabarbarų kubelius įmaišyti į tešlą. Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 45-55 minutes. Labai skanu su ledais!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 230 - 250 g miltų 250 g jogurto arba pasukų 1 pakelis vanilinio cukraus 2 kiaušiniai 140 g cukraus 10 g kepimo miltelių Įdarui: 2 rabarbarai 40 g migdolų 2
šaukštai cukraus Užpilui: 60 - 70 ml grietinėlės 20 g margarino VILNIUS kepiniams
Gaminimas: Nuvalome viršutinį rabarbaro sluoksnį, supjaustome 1 cm storio griežinėliais ir sumaišome su šaukštu cukraus. Suplakame kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltos
masės. Supilame, jogurtą, miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišome. Supilame tešlą į kepimo formą, o ant viršaus uždedame rabarbarų gabaliukus. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, 35 min. Supjaustome migdolus lakštais ir sumaišome su šaukštu cukraus. Po 20 min. ištraukiam kepantį
pyragą, apibarstome migdolais ir kišame dar 15 min. Grietinėlę ir margariną pakaitiname, bet neužviriname. Viską tolygiai supilame ant iškepusio pyrago. Skanaus.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g cukraus 1,5 šaukštelio kepimo miltelių 200 g miltų 2 kiaušiniai Įdarui: 200 g grietinės 80 g cukraus 400 g rabarbarų 50
g migdolų drožlių
Gaminimas: Margariną išsukame su cukrumi iki purios masės. Dedame kiaušinių trynius, išmaišome. Suberiame miltų ir kepimo miltelių mišinį, išminkome tešlą. Ją dedame į kepimo formą (kraštus padarome aukštesnius). Nuplauname ir nulupame rabarbarus, nusausiname
ir supjaustome gabaliukais. Juos išdėliojame ant tešlos. Užpilame grietinės ir cukraus mišiniu. Apibarstome migdolų drožlėmis. Kepame 180 C laipsnių orkaitėje 25 minutes.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 250 g miltų 150 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g cukraus 1 kiaušinis 30 g vanilinio cukraus Įdarui: 450 g rabarbarų 120 g cukraus 1 šaukštas rudojo cukraus 1
šaukštelis krakmolo 1 šaukštelis citrinos sulčių
Gaminimas: Margariną išsukame su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Įmušame kiaušinį ir gerai išmaišome. Suberiame miltus ir išminkome tešlą. Pasiliekame nedidelį gniužuliuką tešlos papuošimui, visą kitą tešlą sudedame į
kepimo skardą. Kepimo skardą prieš naudojant ištepkite riebalais. Kepkite tešlą užkloję folija ir paslėgę žirniais ar pupelėmis 10-15 min. orkaitėje (iki 180 laipsnių). Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais, sumaišykite su cukrumi. Pavirkite užvirintame vandenyje 2-5 minutes.
Vandens daug nepilkite, tik tiek, kad rabarbarai nesviltų. Rabarbarus sumaišykite su ruduoju cukrumi, krakmolu ir citrinos sultimis. Šią masę supilkite ant pakepusios tešlos. Papuoškite pyrago viršų likusia tešla. Pyragą kepkite dar 30 minučių.
|
|
|
|
|