Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Akies obuolio dalis, kuriame yra sviesai jautrios lasteles,
Dekoratyvinis angos, nisos, antkapio arba kitos plokstes krastu aptaisymas,
Tam tikras kiekis, dydis, dalis, norma,
Mokslas apie elementus, ju jungimasi ir tarpusavio saveika,
Miestas prancuzijoje, kur kasmet nuo 1923 m. vyksta garsios automobiliu 24 valandu lenktynes ziedine trasa,
Miltupio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Mimozos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Minijos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Minties Rato g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Mirtų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sluoksniuotos tešlos; 1 obuolys; 2 šaukšteliai cinamono; 2 šaukštai cukraus.
Gaminimas: Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir
leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra.
Skanaus :)
|
|
|
|
|