Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lininis (ar medvilninis) baltas laisvas kataliku kunigo liturginis drabuzis, panasus i alba, tik trumpesnis (iki keliu), su placiomis ilgomis rankovemis,
Koks medis kartais yra vadinamas "vinksna",
Tankiausiai apgyvendinta Indonezijos sala,
Kelintais metais Tomas Edisonas isrado gramofona,
Poetas, mitu ciklo "Metamorfozes", elegiju autorius,
Pilaitės takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Preisinės takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Pušyno g., Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Rasų takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Rožių g., Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500g jautienos 500g raugintų kopūstų 500g sluoksniuotos bemielės tešlos prieskoniai, garstyčių padažas
Gaminimas: Pakepinkite susmulkintus jautienos gabalėlius kartu su
raugintais kopūstais, prieskoniais, garstyčių padažu. Tešlą supjaustyti kvadratėliais 10x10, pakočiojame ir sudedame įdarą, užlankstome kampučius. Paruoštus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.
|
|
|
|
|