Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Naujanerių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sluoksniuotos bemielės tešlos, 1 kiaušinis, 20 vnt konservuotų abrikosų puselių, 80 ml abrikosų džemo. Kremui: maltų migdolų, kiaušinis, 50 g cukraus pudros, 50 g minkšto
arba išlydyto sviesto, 10 ml romo, 1 lašelis vanilės esencijos.
Gaminimas: Kremui cukraus pudrą, sviestą, kiaušinius, romą, vanilės esenciją ir migdolus sumaišykite ir išplakite. Tešlą iškočiokite į 4 mm storio lakštą ir supjaustykite po truputėlį kremo. Du, vienas prieš
kitą esančius kampus užlenkite iki centro ir sulipinkite. Į gautą pintinėlę įdėkite dvi abrikoso puseles. Patepkite plaktu kiaušiniu ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų tešla. Tuomet vėl patepkite plaktu kiaušiniu ir įdėkite į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite 25-30
minučių. Baigdami kepti, temperatūrą sumažinkite iki 180*C Iškeptus pyragėlius patepkite karštu marmeladu, atvėsinkite ir smaližiaukite :)
|
|
|
|
|