Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Geluvos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Genupio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gervių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gilijos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Ginkūnų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 pakelis (7 g) sausų mielių 1 šaukštelis druskos 2 šaukštai margarino VILNIUS kepiniams 1 šaukštas medaus 200 ml vandens 2,5 stiklinės miltų Įdarui: 60 - 70 g
margarino VILNIUS kepiniams česnakas šviežios prieskoninės žolelės druska
Gaminimas: Mielės ištirpinamos šiltame vandenyje, pridedama medaus ir paliekama šiltoje vietoje 10 minučių. Miltai persijojami, sumaišomi su mielėmis, pridedama druskos ir margarino, minkoma
tešla. Gerai išminkyta tešla aptepama aliejumi, dedama į foliją ir paliekama 30 minučių pakilti. Tešla padalinama į gabaliukus, jie dedami į riebalais išteptą kepimo formą, vienas šalia kito. Paliekama dar 30 minučių kilti. Česnakas susmulkinamas ir sumaišomas su smulkintomis prieskoninėmis
žolelėmis, įberiama druskos ir užpilama tirpintu, atvėsintu margarinu. Šis mišinys paliekamas šaldytuve. Kai tešla pakilusi, kiekviename gabaliuke tešlos daroma duobutė, į kurią dedama įdaro. Kepama 225 C laipsnių temperatūroje 15 – 20 minučių.
|
|
|
|
|