Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mėtų 11-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 12-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 13-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 14-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 15-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 600 g kvietinių miltų 24 g šviežių mielių 1 stiklinė drungno pieno 100 g margarino VILNIUS kepiniams 60 g cukraus pudros 0,25 šaukštelio druskos 2
kiaušiniai Įdarui: 1 skardinė saldinto sutirštinto pieno 200 g žemės riešutų 2 kiaušinių tryniai 2 šaukštai krakmolo
Gaminimas: Sumaišome visus tešlai skirtus produktus ir minkome tešlą. Uždengtą tešlą paliekame kilti 1 – 1,5 valandos. Sutirštintą
pieną sumaišome su kiaušinių tryniais, krakmolu ir pakaitiname nuolat maišydami. Kai gausime vientisą masę sumaišome su riešutais. Tada masę atvėsiname. Pakilusia tešlą iškočiojame plačiai, į vidurį dedame įdarą, o tada iš kraštų lenkiame į vidų ir sulipiname. Dar paliekame pakilti 30
minučių. Kepame 45 minutes 175 C laipsnių orkaitėje. Iškepusį papuoškite tirpintu šokoladu. Skanaus.
|
|
|
|
|