Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Filmu kurimo budas: piesiniu, erdviniu figuru filmavimas kino ar videokamera,
Filologijos saka, tirianti kalbos priemoniu vartojimo tikslinguma,
Filosofas, Platono mokinys, politikos, logikos, poetikos teoriju kurejas,
Filosofas, rasytojas, oratorius, grozines lotynu kalbos kurejas,
Filosofas, Sokrato mokinys, filosofijos mokyklos akedemijos ikurejas, ideju teorijos, veikalo "valstybe" autorius,
A. Kačanausko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kėkštų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kelmės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kelmynų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kelmų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g miltų 75 g margarino VILNIUS kepiniams 75 g cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 0,5 pakelio kepimo miltelių 1 kiaušinis Įdarui: 750 g
varškės 150 g cukraus 4 kiaušiniai 1 pakelis vanilinio curkaus 250 ml pieno 1 pakelis vanilinio pudingo 1 šaukštelis citrinos sulčių razinos Antrajam įdarui: 750 g uogų 4 šaukštai cukraus 1 pakelis želė
Gaminimas: Iš
tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą. Ją dedame į apvalią kepimo formą su nuimamais šonais. Tešlos šonai turi būti šiek tiek aukščiau nei vidurys. Baltymai atskiriami nuo trynių ir išplakami iki putų. Suberiamas cukrus ir vanilinis cukrus išmaišoma. Taip sudedami ir likusieji
ingredientai. Gerai išmaišoma masė ir pilama ant tešlos pagrindo. Įbedami šeši makaronai su skyle (matosi nuotraukoje). Jie reikalingi, nes sugeria drėgmę, kuri išgaruoja pro skyles. Kepama 60 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros. Kai pyragas iškepa dar paliekama
pastovėti 10 minučių, o po to ištraukiami makaronai. Pyragas paliekamas per naktį pastovėti. Ryte ruošiamas uogų patalas. 750 g uogų sumaišoma su cukrumi (pagal skonį). Paruošiama želė. Uogos suberiamos ant pyrago, o ant viršaus supilama želė. Paliekama sustengti.
|
|
|
|
|