Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žirgyno g., Staniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Žolyno g., Staniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Alyvų g., Startų k., Panevėžio r. sav.,
Ąžuolų g., Startų k., Panevėžio r. sav.,
Beržų g., Startų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų 125 g sviesto 1 kiaušinio Druskos
Įdarui : 250 š lašišos, šaltai rūkytos 1 pundelio špinatų 250g rikotos sūrio 1 poro( baltos dalies) 2 skiltelių
česnako 1 kiaušinio 100 ml grietinėlės Prieskonių
Gaminimas: Tešlai. Sukapokite miltus su sviestu ,kol susidarys trupiniai, sumaišykite su druska, išminkykite iki vienalytės masės, įdėkite į plėvelę ir atšaldykite .
Paruoškite įdarą. Špinatų lapus,
susmulkintą porą ir česnaką dėkite apkepti 5 minutėms. Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais.
Paruoštą tešlą iškočiokite ir ja išklokite kepimo indą , ant viršaus sudėkite špinatų masę ir lašišos gabaliukus. Kiaušinį išplakite su grietinėle ir rikota sūriu. Paruošta mase
apipilkite viską ir pašaukite į 160°C orkaitę 30 minučių.
Skanaus
|
|
|
|
|