Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Šalčininkų r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Šakių r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Rokiškio r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Rietavo r. konsultavimo biuras,
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, Raseinių r. konsultavimo biuras,
Mėtų g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Minijos g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Miško g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Nemuno g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Neringos g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 250 g miltų 125 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g cukraus 1 kiaušinis 1 kiaušinio trynys Įdarui: 400 g Ricotta sūrio 100 g cukraus 300 g vyšnių
uogienės
Gaminimas: Iš tešlos ingredientų gerai išminkyti tešlą ir ją padėti į šaldytuvą ne mažiau kaip 30 minučių. Rikota sūrį gerai ištrinti su cukrumi. Uguonę sumaišyti su 1 – 2 šaukštais vandens. Tešlą padalinti į dvi dalis, kur viena dalis dvigubai didesnė už
kitą. Didesniąją dalį iškočioti ir tiesti į kepimo formą, taip kad ir šonai būtų padengti tešla. Tada dėti dalį rikotos masės, uogienės ir vėl rikota masės. Mažesniąją dalį taip pat užkočioti ir uždengti pyragą. Kepti 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
|
|
|
|
|