Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Basanavičiaus g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Kaštonų g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Laižuvos g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Šilų g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Vyšnių g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g sviesto 100 g margarino 2 tryniai 50 g cukraus 300 g miltų 8-10 rabarbarų lapkočių (Rabarbarai) 1 pakelis vanilinio cukraus 1 šaukštas cinamono (Cinamonas) 2
baltymai 1,5-2 stiklinės miltinio cukraus
Gaminimas: Iš pirmų 5 produktų užminkome tešlą ir 1 val. ją laikome šaltai. Tuomet iškočiojame 5 mm storio lakštą ir įklojame į sviestu pateptą kepimo formą. Rabarbarų kotus supjaustome kubeliais, sumaišome su vaniliniu cukrumi,
cinamonu ir sudedame į kepimo formą ant tešlos. Kepame 200 laispnių C temperatūros orkaitėje, kol tešlos kraštai gražiai paruduoja. Tuomet suplakame baltymus su miltiniu cukrumi iki standžių putų, ir, pripildę konditerinį švirkštą baltymų masės, papuošiame pyragą. Pyragą džioviname
pravertoje orkaitėje, kol bezė kremas sukietėja.
|
|
|
|
|