Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 170 g sviesto, minkšto 125 gcukraus 2 trynių 375 g miltų 3 a.š. vanilinio cukraus
Morengui: 2 baltymų 150gr cukraus Trupučio citrinos rūgšties 3-4 rabarbarų
stiebų 3-4 šaukštų cukraus
Gaminimas: Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi iki purumo, sudėti trynius, išsukti, suberti vanilinį cukrų ir miltus. Užminkyti minkštą tešlą.Tešlą plonai iškloti kepimo formoje[aš naudojau silikoninę28cm skersmens] . Rabarbarus nulupti ir
supjaustyti kubeliais,apipilti cukrumi,išmaišyti,palikti pusvalandžiui. Ant tešlos sudėti rabarbarus[susidariusį skystį nupilti]. Kepti 180 °C temp. apie 20min.Tuo tarpu išplakti kiaušinių baltymus su cukrumi iki standžių blizgių putų.Išplaktus baltymus paskirstyti ant pyrago ir dar pakepti
apie 10min. Skanaus.
|
|
|
|
|