Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jakų g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Jono Birškaus g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Jubiliejaus g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Jūreivių g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Kaštonų g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų 65 ml pieno 65 g cukraus 100 g minkšto sviesto, tešlai 3 g sausų mielių (arba 10 g šviežių) 30 g apelsinų ir citrinų cukruje 1 pakelis vanilinio cukraus (8 g) 1
žiupsnelis cinamono 1 žiupsnelis muskato 1 žiupsnelis kardamono 100 g marcipanų masės 25 g sviesto, aptepimui 2-3 šaukštai cukraus pudros
Gaminimas: Šiltame piene ištirpiname mieles. Suberiame cukrų, minkštą sviestą ir išplakame. Po to suberiame
vanilinį cukrų, prieskonius ir miltus. Gerai išminkome tešlą. Išminkytą tešlą paliekame dubenėlyje, uždengiame rankšluosčiu ir palaikome šiltoje vietoje apie 1 valandą. Po to tešlą dar kartą išminkome ir iškočiojame. Ant iškočioto tešlos lapo per vidurį sudedame marcipanų masę bei
citrinas ir apelsinus cukruje ir susukame. Padedame pyragą į orkaitę (bet dar nekepame). Paliekame, kad pakiltų 30 min. Uždedame ant viršaus sviesto gabaliukų ir kepame 180° C 35-40 min. Po to pyragą gausiai apibarstome cukraus pudra.
|
|
|
|
|