Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sakalo al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Sanžilės 1-oji g., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Sanžilės 2-oji g., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Sanžilės 3-oji g., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Sanžilės g., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 stiklinė kefyro 250 g majonezo 2 kiaušiniai 2 stiklinės miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių Įdarui: 1 šaukštas margarino VILNIUS kepiniams 0,5 (~ 600 g) kopūsto 1
didelis svogūnas 2 šaukštai pomidorų padažo druska ir pipirai
Gaminimas: Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą. Svogūnus susismulkiname ir pakepiname, taip pat sudedame smulkintus kopūstus ir kelis šaukštus vandens. Verdame, kol suminkštėja
kopūstai. Virimo pabaigoje sudedame pomidorų padažą. Pusė tešlos sudedame į kepimo formą taip, kad kraštai butų uždengti tešla. Supilame įdarą ir vėl dedame tešlą. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių iki auksinės rudos spalvos.
|
|
|
|
|