Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nartelio 5-oji g., Nartelio k., Marijampolės sav.,
Nartelio 6-oji g., Nartelio k., Marijampolės sav.,
Nartelio 7-oji g., Nartelio k., Marijampolės sav.,
Nartelio 9-oji g., Nartelio k., Marijampolės sav.,
Nartelio g., Nartelio k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Bendrai tešlai: 6 kiaušiniai 240 g cukraus 100 g krakmolo 2 v.š. grietinės 120 g miltų 0,5 a.š. sodos Apatiniam sluoksniui: 400 g slyvų Viduriniajam sluoksniui: 100 g
aguonų Viršutiniam sluoksniui: 100 g šokolado 1,5 v.š. kakavos Padažui: 1 indelis kondensuoto saldinto pieno Skardos patepimui: 15 g margarino VILNIUS kepiniams
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų pasigaminame nei per kietą, nei per skystą
tešlą. Tešlą pasidaliname į tris dalis. Pirmąją dalį tešlos sumaišome su slyvomis. Slyvas reikia nulupti, išimti kauliukus ir sutrinti. Antrąją dalį tešlos sumaišome su aguonomis. Trečiąją dalį - ištirpintu šokoladu ir kakava. Kepimo formą patepame margarinu VILNIUS kepiniams ir
supilame pirmąjį sluoksnį, antrąjį ir galiausiai trečiąjį. Kepame 175-200 C orkaitėje 40-45 min. Viršų užpilame kondensuotu pienu jau iškepusį pyragą. Kas nemėgsta labai saldžiai, padažo galima nepilti arba dėti mažiau cukraus į tešlą. Gero apetito!
|
|
|
|
|