Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, kurio slapyvardis buvo "Savasis". jis parase pirmaji lietuviu romana "Algimantas",
Lietuviu rasytojas, kurio slapyvardis toks pat, kaip ir Rusijos prezidento pavarde,
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Nuodeguliai ir kibirkstys", "Sventoji Inga", dramu "Pabudimas", "Zvakide", romano "Balta drobule" autorius,
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Siaures vejas", "Lapkricio saule", apysaku "Balti prejusios vasaros debesys", "Mikelis" autorius,
Lietuviu rasytojas, parases drama "Sarunas",
Žalgirio g., Šilagalio k., Panevėžio r. sav.,
Žiedo g., Šilagalio k., Panevėžio r. sav.,
Alančių g., Šilų mstl., Panevėžio r. sav.,
Gėlių g., Šilų mstl., Panevėžio r. sav.,
Liepų g., Šilų mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g margarino 150 g cukraus 3 kiaušinių 150 g grietinės 3 v. š. pieno 300 g miltų 10 g kepimo miltelių 2 v.š. kakavos Kremui: 2 stiklinių pieno 1 kiaušinio 2 v.
š. miltų Kukuliams: 200 g varškės 3 v.š. cukraus 1 kiaušinio, trynio 6 v. š. kokoso drožlių
Gaminimas: Gerai ištrinkite varškę, cukrų, kiaušinio trynį ir kokoso drožles. Iš gautos masės suvoliokite graikinio dydžio kukulius.Kukulius pusvalandžiui
kiškit į šaldymo kamerą. Margariną ištrinkite su cukrumi.Ten pat dėkite kiaušinius bei likusį baltymą bei gerai išplakit. Supilkite pieną, dėkit grietinę, berkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais bei gerai išmaišyt. Į aliejumi pateptą kepimo formą dėkit dalį tešlos. Į likusia tešlą
dalį suberkite kakavos miltelius. Rudąją tešlą dėkit ant baltosios viršaus. Į tešlą įspauskit varškės kukulius. Kept 40 min. 180°C temp. Kremui. Išplakti kiaušinį su vaniliniu cukrumi ir cukrumi, suberti miltus, pieną ir dėkite puodą ant ugnies. Nuolat maišydami, virkit, kol kremas
sutirštės. Ant iškepusio pyrago ir atvėsusio pilkit kremą ir pabarstyti kakavos milteliais.
|
|
|
|
|