Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Austru kompozitorius, "Valsu karalius",
Austru kompozitorius, operu "Figaro vedybos", "Don Zuanas", "Stebuklingoji Fleita", simfoniju, koncertu instrumentui su orkestru, styginiu kvartetu autorius,
Austru kompozitorius, pas kuri mokesi Bethovenas,
Austru kompozitorius, vienos klasikines mokyklos atstovas, daugiau kaip 100 simfoniju (tarp ju "Atsisveikinimo"), 14 misiu, oratoriju, kitu kuriniu instrumentiniams ansambliams autorius,
Austru kompozitorius, vienos valsu ir opereciu kurejas, daugiau kaip 500 sokiu muzikos kuriniu (valsu, polku, mazurku) autorius,
Jankiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jašiūnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jaunystės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jauronių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jazminų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto 200 g cukraus 3 kiaušiniai 3 šaukštai natūralaus jogurto 180 g miltų 1 arb. šaukštelis kepimo miltelių 50 g maltų migdolų Kremui: 100 g sviesto 150 g cukraus
pudros 100 g kreminio neutralaus skonio sūrio 1 sauja braškių papuošti arba pusė stiklinės braškių uogienės
Gaminimas: Kambario temperatūros sviestą išplakame su cukrumi iki balto puraus kremo. Vieną po kito įmušame kiaušinius. Išplakame. Įdedame jogurto ir dar
paplakame. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įsijojame į išplaktą sviesto masę. Beriame migdolus ir išmaišome. Dedame tešlos į keksiuko formas su specialiomis popierinėmis formelėmis. Formą su tešla šauname iki 190 °C temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 25-30
min. Kol pyragaičiai atauš gaminame kremą. Kambario temperatūros sviestą plakame su cukraus pudra. Plakdami po šaukštą sudedame kreminį sūrį ir viską plakame tol, kol suplaksime į vientisą purų kremą. Ant pravėsusių pyragaičių peiliu po šaukštą užtepame kremo. Ant kremo viršaus dedame po
kelias braškes arba po šaukštelį braškių uogienės.
|
|
|
|
|