Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tilžės g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Tulpių g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Tuopų g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Ventos g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Vyšnių g., Lingių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g miltų, 660 g margarino, 455 g cukraus, 4 tryniai, Vanilinio cukraus, 500 g aguonų, 5 kiaušiniai, Migdolų aliejaus, 3 šaukštai
kakavos.
Gaminimas: Tešla: 600 g miltų, 400 g margarino, 200 g cukraus, 4 tryniai, vanilinio cukraus. Aguonų masė: 500 g aguonų, 5 kiaušiniai, 200 g sviesto arba margarino, stiklinė cukraus, galima dėti šaukštą medaus arba šaukštą razinų, migdolų aliejaus. Glajus: 3
šaukštai vandens, 3 šaukštai cukraus, 60 g margarino, 3 šaukštai kakavos Miltus kapoti su margarinu; berti cukrų, dėti trynius, užminkyti tešlą ir įdėti į šaldytuvą. Ištrinti sviestą, įdėti trynius ir išplaktus baltymus, du kartus permaltas aguonas ir gerai išmaišyti. Aguonų kremą sudėti
ant išpjautų tešlos skritulėlių ir kepti orkaitėje, kol pagels. Glaisto produktus virti ant mažos ugnies apie 3 min., ataušinti ir patepti pyragaičius.
|
|
|
|
|