Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų 11-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 12-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 13-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 14-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 15-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 išdarinėtas broileris 2 sudžiuvusios bandelės 200 g grietinėlės 150 g sviesto 2 kiaušiniai Druskos Pipirų Miltų pavoliojimui
Gaminimas: Broilerį nukaulinti (kulšių
ir sparnelių kaulus padėti į šalį), mėsą sumalti mėsmale, bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir sumaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar kartelį permalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius
kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšelės ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle , kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, svieste, iš abiejų pusių. Apkeltus kotletus sudėti į karštą orkaitę, ir dar kartelį pakepti.
|
|
|
|
|