Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Koks miestas dave pavadinima vyno rusiai ir visai saliai,
Skaityti galima trimis budais: 1. Skaityti ir suprasti, 2. Skaityti ir nesuprasti, ir 3.....,
Kas giria moteris, tas pazista jas nepakankamai, o tas kas jas peikia..... (G.Lebrenas) ,
Kopenhagoje ant rotuses yra uzrasas: niekas nezino taip daug kaip mes.....,
Indenai naudojo lauzo dumu zenklus. Vienas lauzas- poilsis, du- pavojus, trys- naujiena, keturi- pasitarimas, o penki,
Alytaus g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Birštono g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Džervakelio g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Ymelsos g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Jaunimo g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g baltujų porų bamblių 100 g morkos 100 g saliero 2 svogūnai 1 česnako skiltelė 1 bandelė 90 g sviesto 200 g kiaulienos faršo 1 šaukštas kapotų petražolių 1 kiaušinis,
juodųjų pipirų 1/8 l baltojo vyno 30 g miltų 1/8 l pieno 50 g tarkuoto sūrio
Gaminimas: Puode užvirinti 1/2 l vandens. Porus supjaustyti atitinkamo dydžio gabaliukais (kad tilptų į kepimo formą), sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 minutes. Porų gabaliukus
išgriebti iš vandens, perpjauti išilgai pusiau ir nuplauti. Nuovirą perkošti. Bandelę išmirkyti šaltame vandenyje. Daržoves nulupti, sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti ir patroškinti su 40 g sviesto. Nukelti nuo viryklės ir sumaišyti su nuspausta bandele ir faršu. Apibarstyti petražolėmis,
įmušti kiaušinį, pagardinti druska ir pipirais, gerai išminkyti ir įdaryti porų puseles. Įdarytus porus sudėti į sviestu išteptą kepimo formą, užpilti vynu ir 1/8 l porų nuoviro. Kepti 20 minučių. Keptuvėje įkaitinti 30 g sviesto, pakepinti multus, supilti pieną, sultinį ir išvirti padažą.
Porus užpilti padažu, apibarstyti sūriu, sviesto drožlėmis ir apkepti įkaitintoje orkaitėje.
|
|
|
|
|