Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bebrynės 6-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Bebrynės 7-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Bebrynės 8-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Bebrynės 9-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Bebrų g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršiena, 500 gramų Svogūnai, 2 vienetai Morkos, 2 vienetai Ryžiai, 500 gramų Pomidorų padažas, 5 šaukštai Česnakai, 1 skiltelė Prieskoniai, pagal skonį Druska, pagal
skonį
Gaminimas: Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir subarstę prieskoniais palaikome apie 30 min. Apkepiname mėsą keptuvėje ir sudedame į troškinimo indą. Toliau apkepiname morkas su svogūnais ir sudedame ant mėsos. Uždedame pomidorų padažą, supilame nuplautus ryžius ir
užpilame verdančio vandenio tiek, kad per du pirštus būtų virš ryžių. Šauname į įkaitintą orkaitę, po pusės valandos į ryžius susmaigstome česnako skilteles ir dar apie pusę valandos patroškiname.
Skanaus.
|
|
|
|
|