Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tauku padazas su miltais, pienu ir kt., dazinys,
Viena is pagrindiniu medziagos savybiu - jos judejimo matas, gebejimas atlikti darba,
Apskritimo styga, einanti per centra,
Jaunas, nesubrendes,
Laukine ir darzeliu gele netaisyklingais ivairiaspalviais ziedais,
Klonio g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Kurorto g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
L. Giros g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Laisvės a., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Latežerio g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg bulvių 500 ml pieno 100 g sviesto 1 svogūnas druskos
Gaminimas: Bulves nuskusti ir sutarkuoti, nusunkti nuo bulvių skystį. Pieną užvirinti ir juo užplikykite tarkius,
išmaišyti. Jei darysite be svogūnų, kartu su pienu išlydykite sviestą. Svogūną supjaustyti, pakepinti ant sviesto ir supilti į masę. Berti druskos ir dar kartą išmaišyti. Masę supilti į karščiui atsparų indą ir kepti 180 laipsnių orkaitęje apie 1 valandą (man iškepė per 40 min.).
|
|
|
|
|