Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzu tapytojas (1849-1903m.) "Niekada daugiau", "Is kur mes atejome? Kas mes? Kur mes einame? ", "Geltonas kristus" autorius,
Kaip vadinamas vidurinis zmogaus odos sluoksnis,
Kai mieste nemiega niekas atkeliauja dede .....,
Lininis (ar medvilninis) baltas laisvas kataliku kunigo liturginis drabuzis, panasus i alba, tik trumpesnis (iki keliu), su placiomis ilgomis rankovemis,
Koks medis kartais yra vadinamas "vinksna",
Vikių g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Vilkmergėlės g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Vilniaus g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Vilties g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Vingio g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kiaušiniai 200 g cukraus 250 g miltų 2 šaukšteliai kepimo miltelių 7 šaukštai aliejaus po saujelę šaldytų arba šviežių uogų: mėlynių, aviečių,
spanguolių
Gaminimas: Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, permaišyti, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, gerai išplakti. Nuplautas ir nusausintas uogas atsargiai įmaišyti į tešlą. Tešlą supilt į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pašauti į iki 180 laipsnių
įkaitintą orkaitę ir kepti apie 45 min.
|
|
|
|
|