Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Islandijos piniginis vienetas,
Didziausia Kanaru salyno sala,
Kokiame automobilyje buvo pirmakart itaisyta variklio uzvedimo spynele [origin.],
Medzio, kaulo, rago, gintaro ir kitu nelabai kietu medziagu apdorojimo technika: astriais irankiais pjaunant, skutant modeliuojamos ivairios trimates formos,
Isgryninta, be policikliniu angliavandeniliu, parafinine alyva,
Kranto g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Krekenavos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Kurorto g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Kuršių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Laisvės a., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Neskustų morkų; 500 g grietinės; 2 – 3 skiltelės česnako; Pakelio specialių traškučių prieskonių (jei skirti maišyti su grietine).
Gaminimas: Sumaišykite prieskonius ir
grietinę. Supilkite į indą, kuriame tieksite šį padažą. Nupjaukite morkas taip, kad jų galai kyšotų iš dubens, kaip pavaizduota paveikslėlyje. Supjaustykite česnako skiltetes taip, kad atrodytų kaip nagai. Šiek tiek iškobkite morkos galą, kad pritvirtintas česnakas atrodytų kaip tikras nagas.
Česnaką tvirtinkite, patepdami šiek tiek pagaminto padažo. Morkas išdestykite taip, kad atrodytų, jog iš dubens lenda ranka. Sudėję morkas, dubenį įdėkite į šaldytuvą, kad viskas pastengtų. Padažą valgykite su traškučiais :)
|
|
|
|
|