Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Basanavičiaus g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
J. Biliūno g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
J. Janonio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Janušavos a., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Janušavos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 švieži kiaušiniai 5 stiklinės vandens 3 šaukštai acto lauro lapas (Lauro lapas) 2-3 žirneliai kvapiųjų pipirų (Kvapieji pipirai) 2-3 žirneliai karčiųjų pipirų druska 1 šaukštas
sviesto 1 šaukštas miltų 1 stiklinė citrinos sulčių cukrus pipirai, druska
Gaminimas: Paruošti padažą: kaistuvėlyje išlydyti sviestą, įberti miltų, truputi pašildyti, kol gausime baltą padažą. Įpilti grietinės, pagardinti citrinos sultimis, druska, cukrumi ir pipirais.
Jei padažas bus per tirštas, galima dar įpilti grietinės, šiek tiek pieno arba vandens. Plačiame plokščiame puode užvirinti vandenį su actu, druska ir prieskoniais. Lukštus sudaužyti laikant virš verdančio vandens ir atsargiai suleisti į jį kiaušinius. Tik švieži kiaušiniai turės gražų
pavidalą, nes baltymai neišsilies. Trumpai - apie 2 min. - virti pridengus, po to kiaurasamčiu išimti ir dėti į padažą. Patiekti karštus su bulvių koše ir žaliais žirneliais.
|
|
|
|
|