Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Elektroninis perjungiklis, dirbantis labai zemoje temperaturoje,
Geod. prietaisas tasku padeciai erdveje nustatyti, darant menzuline vietoves nuotrauka,
Sunkioji kavalerija, kurios raiteliai devejo kirasas,
Sen. graiku filos. mokykla, skelbusi ziniu reliatyvuma, hedonistines etikos principus,
Sen. graiku muzikos ir poezijos mokytojas,
Beržų g., Kirnaičių k., Joniškio r. sav.,
Muziejaus g., Kirnaičių k., Joniškio r. sav.,
Parko g., Kirnaičių k., Joniškio r. sav.,
Sodžiaus g., Kirnaičių k., Joniškio r. sav.,
Šiaulių Senoji g., Kirnaičių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g virtų burokėlių 1 morka 50 g sviesto 1 šaukštas kapotų petražolių 1 kubelis daržovių sultinio maltų pipirų 2 šaukštai grietinės
Gaminimas: Ant sviesto
pakepiname morkas, tarkuotas per smulkią burokinę tarką. Į puodą pilame apie 1,5 l vadens, dedame tarkuotus burokėlius, kepintas morkas, kapotas petražoles ir kubelį sultinio. Verdame apie 10 minučių, skaniname pipirais ir grietine. Skanaus
|
|
|
|
|