Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Geniškių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Germanto g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Germanto skg., Telšių m., Telšių r. sav.,
Gluosnių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybių 1 kalafioro 1 morkos 1 svogūno 2 šaukštų grietinės 1 šaukšto pomidorų padažo 1 šaukšto sojos
padažo Sviesto Druskos Pipirų Žalumynų
Gaminimas: Išvirkite kalafiorą nesūdytame vandenyje. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Tada į išlydytą sviestą dėkite burokine tarka sutarkuotą morką ir susmulkintą
svogūną. Į pakepusias daržoves sudėkite išvirtą ir susmulkintą kalafiorą, pievagrybius ir uždengus dangčiu leiskite pasitroškinti. Neilgai trukus supilkite padažą, pagamintą iš grietinės, sojos ir pomidorų padažų bei truputį dar pakepkite. Pabaigoje paskaninkite druska, pipirais ir žalumynais.
Tiekite su bulvėmis.
|
|
|
|
|