Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Negyvu daiktu derinio - vazu, muzikos instrumentu, vaisiu, geliu ar kitu daiktu vaizdavimas,
Oficialus dokumentas, kuriame nurodytos vienodos normos, taisykles, reikalavimai,
Koks yra Velso nacionalinis augalas,
Tiurku klajokliu gentys, pradejusios didiji tautu kraustymasi,
Salis, kurios domeno vardas yra ".gd",
Sodų g., Sudervės k., Vilniaus r. sav.,
Stanislovo Bonifaco Jundzilo g., Sudervės k., Vilniaus r. sav.,
Valento Volčackio g., Sudervės k., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Sudervės k., Vilniaus r. sav.,
Vilnojos g., Sudervės k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pievagrybiai, 500 gramų Grietinė, 0.8 stiklinės Sviestas, 1.5 šaukšto Svogūnai, 2 vienetai Juodieji pipirai, truputį Lauras, truputį Petražolės, truputį Druska, pagal
skonį
Gaminimas: Pievagrybiai nuplaunami, nulupami, supjaustomi ir išverdami truputyje vandens. Jauni grybai verda 10 min., senesni — 20 min. Išgriebti grybai perpilami šaltu vandeniu, sukrečiami į keptuve, užpilami grietine, pagardinami svieste pakepintais svogūnais, prieskoniais ir
dar kiek pakaitinami. Tiekti tinka su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|