Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Astraus kvapo, sunkus, tamsiai raudonas skystis,
Astraus skonio, minkstos konsistencijos suris su tolygiai po visa mase pasiskirsciusiais melsvai zaliais pelesiais,
Astrologinis zmogaus likimo spejimas, sudarytas remiantis jo gimimo laiku,
Astrus, rugstus skystis,
Astunta pagal auksti kalva lietuvoje,
Rasakilų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raseinių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rasytės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rasos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ratilių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 pundeliai baziliko lapelių 2 šaukšteliai kapotų petražolių 5 ančiuviai (konservuoti) 1 skiltelės česnako 2 šaukšteliai kaparėlių, marinuotų acte 2 saujos kedro riešutų 10 vyšninių
pomidorų 100 ml alyvuogių aliejaus 100 g Parmezano sūrio
Gaminimas: Sutrinkite su trintuvu baziliko lapelius ir petražoles. Po to įtrinkite česnako skiltelę. Sudėkite ir sutrinkite ančiuvius ir kaparėlius. Taip pat sutrinkite pakepintus kedro riešutus.
Sutrinkite ir pomidorus. Supilkite aliejų ir gerai išmaišykite. Aliejų pilkite iš lėto, kad gerai įsimaišytų į padažą. Galiausiai įmaišykite smulkiai sutarkuotą sūrį. Skanaus!
|
|
|
|
|