Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Upės g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Vapsvų 1-oji g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Vapsvų 2-oji g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Vapsvų g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Vargdienių g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g jautienos 200 g veršienos kepenėlių (Abbacchio) 200 g kiaulienos 150 g lašinių 3 kiaušiniai 1 svogūnas 2 skiltelės česnako 4 džiovinti grybai 2 bandelės 0,5 l
alaus 1 šaukštas mairūno (Kvapusis mairūnas) 0,5 šaukštelio maltų kmynų 0,5 šaukštelio pipirų druska
Gaminimas: Mėsą, lašinius ir kepenėles užpilti alumi, įmesti svogūną, česnaką, pamirkyti grybus ir virti, kol visiškai išgaruos alus. Viską 3 kartus permalti su
bandelėmis. Masę paskaninti mairūnu, druska, pipirais ir kmynais, įmušti kiaušinius ir kruopščiai išminkyti. Jeigu paštetas bus per skystas, reikia pridėti šiek tiek bulvių krakmolo. Gatavą masę sudėti į pateptą riebalais karščiui atsparų indą. Šį indą įstatyti į didesnį, pripildytą vandens iki
pusės formos su paštetu aukščio. Kepti 1,5 val. 220°C temperatūroje. Kepant vis įpilti vandens. Ataušinus paštetą galima papuošti ir patiekti tame pačiame inde, kuriame kepėte.
|
|
|
|
|