Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu skulptorius, grafikas, medalistas, zymiausi kuriniai: "Lietuvos mokykla", "Artojas", "Skausmas",
Lietuviu svente su kaukemis,
Lietuviu tapytojas, zinomiausi kuriniai: "Lietuvaite su verbomis", "Lietuvaite pjoveja" ir "Zveje",
Lietuviu tautinis patiekalas - kopustu vyniotinis su mesos idaru,
Lietuviu televizijos laida,
Naujanerių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Svogūno laiškų; ledinių salotų; morkos; agurko; alyvuogių aliejaus; druskos.
Gaminimas: Ledines salotas ir agurką supjaustyti, morką sutarkuoti, svogūno laiškus
susmulkiti. Viską sudėti į vieną dubenį, apipilti aliejumi ir truputį pasūdyti. Išmaišyti ir skanaus.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 omidorai; 1 salotų indelis; Keli svogūnų laiškai; druska ir pipirai; 2 šaukštai grietinės.
Gaminimas: Po žiemos labai norisi šviežių daržovių, Taigi pomidorus pjaustome
kubeliais, laiškus ir salotas pasmulkiname, viską išmaišome su grietine ir pagardiname prieskoniais. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 agurkai 2 pomidorai 1-2 paprikos 100 g fermentinio sūrio 1 šaukštas prieskoninių žolių Druskos, pipirų - pagal savo skonį 1 avokadas (nebūtina) 2 šaukštai alyvuogių
aliejaus
Gaminimas: Susmulkinau agurkus, pomidorus, papriką, sūrį. Avokadą nulupau ir susmulkinau. Viską sumaišiau su žalumynais, prieskoniais ir aliejumi. Tinka prie daugelio antrųjų mėsiškų ir žuvies patiekalų.
|
|
|
|
|