Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg pangasijų filė, šviežios 1 kiaušinio 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 1 žiupsnelio pipirų, grūstų 1 žiupsnelio druskos 100 g migdolų plokštelių Nerafinuoto
saulėgrąžų aliejaus, kepimui ( jis sveikesnis, nei rafinuotas)
Gaminimas: Nuplauti pangasijų filė ir nusausinti. Žuvį apvolioti alyvuogių aliejumi, užberti pipirais ir druska. Palaikyti porą val. šaldytuve. Išplakti kiaušinį, jame apvolioti pangasijų filė ir apvolioti migdolų
plokštelėse. Kepti įkaitintame aliejuje keletą minučių iki kol gražiai pagels riešutai.
Ant viršaus uždėti mėlyno pelėsinio sūrio padažo. Tiekti su daržovėmis. 1 asm.
|
|
|
|
|