Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų skg., Telšių m., Telšių r. sav.,
Alsėdžių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Anulėnų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Aukštoji g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Aušros g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūnas 100 g rūkytų kiaulienos lašinių Aliejus 500 ml pasukų 500 ml pieno 3 šaukštai kvietinių miltų Prieskoniai
Gaminimas: Supjaustytus svogūnus, lašinukus
apkepame aliejuje. Mikseryje išplakame pasukas, pieną, miltus, prieskonius, bei pakepintus svogūnus su lašinukais. Viską suplakame. Po to masę supilame į puodą ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 min. Tinka prie mėsos, žuvies, bulvių patiekalų. Skanaus.
|
|
|
|
|