Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sen. graiku filos. mokykla, skelbusi ziniu reliatyvuma, hedonistines etikos principus,
Sen. graiku muzikos ir poezijos mokytojas,
Trumpos kelnes, devetos Prancuzijos bajoru iki XIX a. Pradzios,
Vandens nepraleidziantis metalinis cilindrinis kasinio tvirtinimas,
Uoliena - birus diatomitas, dar vadinamas infuzorine zeme, kalnu miltais,
Ramioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ramovės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ramunių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rasakilų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raseinių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 14-18 bulvių 6 vištų blauzdelės 2-3 pomidorai 1-2 svogūnai 1 stiklinė sauso raudono vyno 1-2 šaukštai medaus Imbiero miltelių, pipirų, druskos (pagal skonį) 5 šaukštai
aliejaus Majonezo (truputį)
Gaminimas: Kubeliais supjaustome pomidorus, svogūnus. Suberiame smulkintas daržoves į dubenį. Įmaišome vyną, aliejų, medų, imbierą, pipirus, druską. Sudedame vištų blauzdeles ir paliekame marinuotis 20 min. Į kepimo indą sudedame bulves,
vištų blauzdeles. Vištų blauzdeles apipilame ir likusiu marinatu. Bulves aptepame majonezu ir kepame 1h 30 min. 160-180 laipsnių orkaitėje.
|
|
|
|
|