Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilo skg., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Šlavės g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Šventosios g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Šviesos g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Švyturio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos 3 svogūnai 5 v. š. majonezo 300 g fermentinio sūrio druska malti juodieji pipirai malti čili pipirai aliejus (kepimui)
Gaminimas: Kiaulieną
supjaustome riekelėmis, šiek tiek pamušame ir įtriname prieskoniais. Tuomet dedame kepsniukus į įkaitusią keptuvę su aliejumi ir vartant šiek tiek apkepame. Sutarkuojame sūrį ir sumaišome su majonezu. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais. Apkeptus kepsnelius sudedame į folija
išklotą ir aliejumi pateptą kepimo skardą, ant kiekvieno kepnelio sudedame svogūnų žiedus ir aptepame sūrio bei majonezo mase. Kepame apie 20-30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru. Gero apetito!
|
|
|
|
|