Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žaros 16-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 17-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 18-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 19-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 2-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 didelių obuolių 150 g miltų 2 šaukštų cukraus pudros 1 šaukštelio kepimo miltelių 0,5 šaukštelio malto cinamono 0,5 šaukštelio druskos 200 ml pieno 1 kiaušinio Margarino
VILNIUS kepiniams, kepimui
Gaminimas: Sumaišykite miltus, cukraus pudrą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Kitame dubenyje suplakite kiaušinius ir supilkite į pieną. Į pieną suberiame sausus, jau sumaišytus ingredientus. Tešlą maišome, kol nebelieka gumuliukų. Tešlą
turi gautis skysta. Obuolius nulupame ir išskaptuojame šerdį t.y. sėklalizdžius. Tai padariau naudodama specialų prietaisą. O buolius supjausčiau griežinėliais. Obuolių griežinėlius pamirkiau tešloje ir kepiau keptuvėje ant įkaitinto margarino. Margarino turi būti daug, jis turi apsemti
bent jau pusę obuolio.
|
|
|
|
|