Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rizikos paskirstymas isdestant investicijas,
Stiklo dekoravimo technika: dirbinio puosimas sidabro arba aukso folija,
Modernistines dailes kurinys, sukurtas is atskiru daiktu,
Suma, kuria nugaletoji valstybe pagal taikos sutarti priverciama sumoketi nugalejusiai valstybei,
Slapyvardis, sudarytas is vardo ir pavardes, pavardes ir slapyvardzio, slapyvardzio pirmuju raidziu derinio arba siaip pasirinkt raidziu,
Verduliukų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Viduklės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vijolės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vykinto g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vikšrių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 250 g miltų, 1 arb.š. kepimo miltelių 100 g cukraus 0,5 arb.š. malto imbiero 125 g sviesto
Įdarui: 800 g obuolių 110 g cukraus
Glazūrai: 1 citrina 100
g cukraus pudros
Grietinėlės kremui: 1 pakelis vanilinio cukraus 400 ml grietinėlės 1,5 valg. š. cukraus 1-2 žiupsneliai cinamono Gaminimas Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, apibarstykite cukrumi ir imbieru. Šaltą sviestą supjaustykite gabalėliais, suberkite į
miltus ir viską kapokite peiliu, kol gausis trupiniai (arba tiesiog sudėkite į virtuvinį kombainą ir kapokite pulso režimu, kol gausis trupiniai). Dviem trečdaliais tešlos padenkite kepimo popieriumi išklotą apvalią tortinę formą (24 arba 26 cm skersmens) ir paspauskite pirštais, kad gautųsi gana
vientisas pagrindas. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių.
Obuolius nulupkite ir išimkite sėklas. Supjaustykite sklitelėmis ir jas sudėkite ant tešlos, apibarstykite cinamonu, apibarstykite likusiais tešlos trupiniais. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 35 minutes, kol susiformuos traški
plutelė. Iškepusį pyragą išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
Citriną nuplaukite, nusausinkite ir nulupkite, išspauskite sultis. Cukraus pudrą sumaišykite su sultimis ir gauta glazūra (sulčių glazūrai gali visų ir nereikėti, arba, jei citrina didesnė, gali prireikti truputį daugiau
cukraus pudros) apšlakstykite pyragą.
Grietinėlę suplakite su maltu cinamonu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Papuoškite ja pyragą. Jeigu grietinėles liks, ją patiekite atskirai su pyragu.
|
|
|
|
|