Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Santakos 4-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
Santakos 5-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
Santakos 6-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
Santakos 7-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
Santakos 8-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos nugarinės 40 g riebalų 2 šaukštai aliejaus prieskonių prieskoninių daržovių cukraus druskos 1 stiklinė svogūnų padažo
Gaminimas: Mėsą pamušti, įtrinti
druska su prieskoniais, apibarstyti prieskoninėmis daržovėmis ir palaikyti 2-4 val. Visą gabalą arba perpjovus pusiau skersai raumenų sudėti į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepti 20-30 min. palaistant atsiradusiomis sultimis. Kepsnį supjaustyti, sudėti į pašildytą pusdubenį su
riebaluose virtomis bulvėmis, troškintomis pupelėmis ar kitomis daržovėmis. Atskirai duodamas svogūnų padažas.
|
|
|
|
|