Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kepsniui: 1 kg kiaulienos nugarinės (arba sprandinės) 1,5 kg mažų bulvių 100 g brinzos sūrio 100 g saulėje džiovintų pomidorų 2 skiltelės česnako saujelė petražolių 50 g
sviesto arba margarino kepiniams
Bulvėms: Maltų pipirų, druskos, česnakinių pipirų pagal skonį 1 arbatinis šaukštelis raudonėlio 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių 1 arbatinis šaukštelis saldžios raudonosios paprikos. Aliejus bulvėms
pašlakstyti.
Gaminimas: Supjaustome kubeliais sūrį, džiovintus pomidorus, margariną (jį galit ir sutarkuoti), petražoles. Viską sumaišome ir sudedame į nugarinėje padarytą kišenę. Dedame į kepimo rankovę, surišame ir kepame apie 1 val. (pusvalandį kepu 200 laipsnių temperatūroje,
po pusvalandžio sumažinu iki 180-170). Išverdu nedideles bulvytes su lupynomis (verdu trumpai, apie 15 min.), nulupu, apibarstau minėtais prieskoniais, aliejumi ir dedu kepti į orkaitę likus 20 min. iki kepsnio kepimo pabaigos. Garnyrui tiks marinuoti agurkėliai, kopūstai.
|
|
|
|
|