Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medeinos g., Akademijos mstl., Kauno r. sav.,
Miško g., Akademijos mstl., Kauno r. sav.,
Mokyklos g., Akademijos mstl., Kauno r. sav.,
Obelynės g., Akademijos mstl., Kauno r. sav.,
Obelų al., Akademijos mstl., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg kiaulienos faršo 2 skiltelės česnako 2 batono riekelės išmirkytos piene 1 kiaušinis 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštelis čiobrelių 1 šaukštelis mairūno 1 šaukštelis paprikos
miltelių Druskos - pagal skonį Maltų pipirų - pagal skonį Papuošimui: Lauro lapai Kvapnieji pipirai arba kadagio uogos
Gaminimas: Kiaulienos faršą sudėti į dubenį, įmušti kiaušinį, sudėti piene mirkytas batono riekeles (minkštimą be plutelės), supilti
prieskonines žoleles bei tarkuotą svogūną su česnaku. Viską gerai išmaišyti. Masę padalinti pusiau ir suformuoti du nedielius zuikučius (galima kepti vieną didesnį). Zuikius sudėti į kepimo formą. Iš pipirų ar kadagio uogų padaryti akytes ir burnytę, o iš lauro lapų – ausytes. Zuikius
aplieti keliais šaukštais aliejaus ir dėti į įkaitintą iki 180 – 200 °C orkaitę. Kepti, kol zuikių paviršius paruduos. Skanaus!
|
|
|
|
|