Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Garšvėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Garvežių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gedimino pr., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gedvydžių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gegliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g raugintų kopūstų arba šviežų kopūstų 1 burokėlis 2 morkos 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai 1 šaukštas obuolių tyrelės žalių
petražolių druskos cukraus
Gaminimas: Raugintus kopūstus užpilti šaltu vandeniu (1,5 l), o šviežius, supjaustytus - burokų raugu (4 stiklinės). Tada sudėti nuskustas morkas, nuluptą burokėlį bei nuplautus ir išmirkytus grybus. 30 min. pavirinus suberti žiedeliais
supjaustytą svogūną. Kai kopūstai suminkštės, išimti burokėlį ir morkas, sriubą pagardinti druska, cukrumi ir obuolių tyrele. Grybus supjaustyti juostelėmis, pakepinti aliejuje, sumesti į sriubą. Patiekti su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|