Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Patunkiškių k., Vilkaviškio r. sav.,
Paežerių g., Patunkiškių k., Vilkaviškio r. sav.,
Parko g., Patunkiškių k., Vilkaviškio r. sav.,
Alytaus g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Ateities g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kiaulienos subproduktų: 2 inkstai 1 kasa 1 kg kepenų 1 kg plaučių 200 g riebių lašinių 1 svogūnas pipirai malti lauro
lapai mairūnas druska
Gaminimas: Visus produktus gerai išmirkyti, bei išvirti vandenyje su druska, pipirais ir lapeliais. Lašinius supjaustyti gabaliukais, o likusią mėsą sumalti kartu su svogūnu. Pridėti mairūno, pipirų, lapelių, pagal skonį druskos, gerai išmaišyti.
Sukimšti į skrupulingai išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadyti adata ir pavirti 10 min. silpnai sūdytame vandenyje.
|
|
|
|
|