Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Padui: 250 ml pieno 2 kiaušiniai 130 g sviesto 700 g kvietinių miltų 30 g mielių 0,5 šaukštelio sodos Druskos - pagal skonį Įdarui: 200 g saliami dešros 200 g
pomidorų padažo 300 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Pašildome pieną ir sumaišome jį su kiaušiniais, kambario temperatūros sviestu, mielėmis ir druska. Miltus sumaišome su soda ir supilame į pieną su kitais ingredientais. Tešlą padedame į didelį indą, uždengiame švariu
rankšluostuku ir paliekama 1 valandai, kad pakiltų. Tešlai pakilus kočiojame apvalius blynus, dedame į miltais pabarstytą kepimo skardą, dedame į orkaitę ir apie 5 min. kepame 200 laipsnių temperatūroje. Šiek tiek pakepus picos padą išimame jį iš orkaitės, aptepame pomidorų padažu,
sudedame sutarkuotą sūrį ir dešrą. Kepame orkaitėje, kol viskas gerai iškeps (~20 min.).
|
|
|
|
|